Despre noi


Generalități

Agenția de turism Colleoni Travel funcționeză în Cluj-Napoca din 2016. 
Numele i se trage de la personajul istoric Bartolomeo Colleoni din Italia, in aminirea Italiei, locul unde fondatorea agentiei a trăit o mare parte a vieții sale.

Autorizări
Deține licența de turism de agenție intermediară nr 718/22.01.2019 și este specializată în revânzarea produselor turistice ale agențiilor organizatoare ( touroperatoare )

Principii
Principiile pe care se bazeaza agenția de turism Colleoni Travel sunt corectitudinea, colaborarea și ajutorul reciproc, misiunea sa fiind , atât de a-și ajuta colegii touroperatori ca să-și vândă vacanțele , căt și de a-i ajuta pe turiști să-și găsească vacanța cea mai potrivită , prin intermediul ei.
Deși după noua legislație, agențiile de turism se împart în agenții organizatoare și intermediare, termenul de agenție touroperatoare este, încă, larg folosit.

Ce vinde ? 
La agenția de turism Colleoni Travel puteți găsi sejururi, cazări, pachete turistice cu transport inclus , excursii și croaziere, adică , tot ceea se poate cumpăra de la touroperatori .

Date de identificare :
Cui 13940106
J 26/411/2001

Sediu Social : 
Târgu - Mureș
Str Tușnad nr 2 ap 36

Punct de lucru :
Cluj-Napoca
Str Fabricii de Zahăr nr 37

Pentru clienți :
Tel        :  0730337798
E-mail  : ofertecereri@gmail.com  • Document obligatoriu : certificat  de absolvire program de perfectionare pentru ocupatia Manager in Turism seria H nr 00069955 Merlani Poesis-Augusta

Link-uri utile :
MAE    : http://www.mae.ro/
ANPC  : http://www.anpc.gov.ro/
Departamentul TURISM din cadrul MEEMA : http://turism.gov.ro/web/