TERMENI & CONDITII


Se refera la conditiile de utilizare ale website-ului www.colleonitravel.comAcest site apartine administratorului firmei Colleoni srl, detinatoarea agentiei de turism Colleoni Travel. Accesand si utilizand website-ul www.colleonitravel.com, sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre.

Drepturile utilizatorului
Utilizatorul www.colleonitravel.com are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului sau dar nu are dreptul sa tipareasca parti ale continutului acestui site sau sa le salveze in format electronic

Obligatiile utilizatorului www.colleonitravel.com:


Utilizatorul acestui site are urmatoarele obligatii :
- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele lui.
- sa aiba peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
- sa garantareze veridicitatea datelor furnizate despre el. sau membrii familiei sale.
- sa nu utilizeze Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase.
- sa nu transmita materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii.
- sa nu altereze, copieze, transmita, distribuie, vinda, afiseze sau sa reproduca continutul acestui site

Clauze de neraspundere


Site-ul www.colleonitravel.com este un site cu continut informativ si Colleoni srl nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii. De asemenea, nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventuale neconcordante sau erori pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale dar nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Colleoni srl, respectiv, Colleoni travel.

Informatiile de pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Colleoni srl, respectiv, a Colleoni travel si aceasta nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea acestui site.
Colleoni Travel actioneaza ca si agent pentru agentiile de turism touroperatoare partenere,ale caror servicii le revinde si nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de acestia, sau pentru neexecutarea lor.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare


Detinatorul site-ului www.colleonitravel.com poate aduce modificari ulterioare, termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru in prealabil. Utilizarea site-ului de catre Dvs, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dvs a termenilor si conditiilor modificate.
Site-ul,precum si informatiile continute pe acest site sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare si orice lititgiu va fi supus solutionarii de catre instantele competente din romania
Site-ul www.colleonitravel.com poate contine linkuri catre diverse site-uri externesi atunci cand le accesati va aflati implicit in afara site-ului si nu mai sunteti obligati sa-i respectati termenii si conditiile acestui site ci ale aceluia pe care le-ati accesat.

Modalitati de plata


Plata seviciilor achizitionate de la agentia de turism Colleoni Travel se face doar prin banca  Dupa efectuarea rezervarii, clientul va primi o factura prin E-mail, alaturi de contract si i se va comunica  contul firmei Colleoni srl  , in care se va face plata , conform conditiilor contractuale.